Huisregels

Wij willen graag dat onze gasten tijdloos genieten tijdens een bezoek aan ons sauna. Wij vragen u vriendelijk om tijdens uw bezoek onderstaande huisregels na te leven.

Vanaf de leeftijd van 6 jaar is iedereen welkom. Personen tussen de 6 en 12 jaar mogen Sauna & Beauty Velp alleen onder begeleiding en toezicht van 1 betalende volwassene per kind bezoeken en zijn welkom tot 19.00 uur. Zwemdiploma verplicht!Het dragen van badkleding is bij Sauna Beauty Velp niet toegestaan.Het dragen van slippers is verplicht. In de sauna’s is het dragen van badslippers echter niet toegestaan.In het restaurant, de loungeruimte en de rustruimtes is het dragen van een badjas of handdoek verplicht. Deze zijn ook bij ons te huur.U hebt de mogelijkheid tegen een kleine vergoeding handdoek en/of badjas te huren.
Badslippers zijn te koop.

Waardevolle voorwerpen kunnen opgeborgen worden in de afsluitbare lockers. De sleutel kunt u aan de bar bij één van onze medewerkers in bewaring geven.

Sauna & Beauty Velp houdt zich niet aansprakelijk bij eventuele vermissing of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen.

Na ieder bezoek dient u de locker weer te legen. Het achterlaten van persoonlijke eigendommen is niet toegestaan. U kunt géén voorkeurslocker reserveren in de kleedruimte.

Denk eraan uw sleutel en gehuurde zaken zoals een handdoek en/of badjas bij het verlaten van de sauna in te leveren bij de receptie.

Sauna & Beauty Velp aanvaardt géén aansprakelijkheid ten aanzien van letsel aan personen en/of schade aan goederen.
Laat geen waardevolle spullen achter in de auto.

Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht bij warme droge ruimtes, waaronder de sauna, plaats te nemen op een handdoek waarbij ook de voeten op de handdoek rusten.

Gelieve géén handdoeken in de saunacabines achter te laten om te drogen. Neem ook geen natte handdoeken mee de sauna in.

Bij pas geverfd haar is het verplicht om een handdoek onder het hoofd te hebben in de sauna.

Douchen is verplicht alvorens de baden, sauna’s, stoombaden en andere faciliteiten te gebruiken. Na gebruik van een warme ruimte en/of toilet is opnieuw douchen verplicht voor dat u van een bad gebruik gaat maken.

Om de privacy van al onze gasten te waarborgen is het maken van foto’s en filmopnamen strikt verboden.

Om de rust van andere gasten niet te verstoren is het gebruik van mobiele telefoons of andere elektronische apparatuur alleen toegestaan in de receptieruimte.

Sauna & Beauty Velp is geheel rookvrij. Er zijn voorzieningen getroffen om buiten op het dakterras te roken.

Zelf meegebrachte consumpties (eten/drinken) zijn niet toegestaan. In ons restaurant staan wij voor u klaar om u te voorzien van een hapje en drankje.

Waterflesjes mogen niet worden meegenomen in de sauna, en dus ook niet worden nagevuld.

Het bezet houden van ligbedden, banken en stoelen zonder dat deze gebruikt worden is niet toegestaan.

De aanwijzingen van het personeel van Sauna & Beauty Velp dienen opgevolgd te worden.

Storend gedrag, verbaal, non-verbaal en gewenste en ongewenste intimiteiten zijn niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden dienen op eerste verzoek van Sauna & Beauty Velp, na volledige betaling en zonder restitutie, de sauna te verlaten.

Grote tassen in het saunagedeelte, waarvan gasten en/of medewerkers hinder kunnen ondervinden, dienen in de kleedruimte geplaatst te worden.

Om rust en ontspanning voor alle gasten te waarborgen wordt stilte in al onze saunafaciliteiten zeer gewaardeerd. Houdt gepaste afstand van elkaar.

Kortingsbonnen dient u bij uw bezoek te overhandigen. Wanneer u géén kortingsbon kunt overhandigen, kunnen wij géén korting geven. De korting die berekend wordt bij de “2 voor 1 entree acties” is alleen geldig op het standaard entree tarief van € 27,50. Bij gebruik voor 2 personen waarvan 1 kind, de ‘goedkoopste’ gratis.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar op onze acties, dat wil zeggen op alle actie arrangementen en entree- acties. Als ook de acties in samenwerking met andere bedrijven.

Het is gasten niet toegestaan zelf (geurende) olie op de saunakachels aan te brengen.

Bij grote drukte dienen eettafels primair om aan te eten. Uw kopje koffie of overige consumpties serveren wij u graag in de overige zitgelegenheden.

Gebruik van zonnebank is vanaf 16 jaar.

Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder KvK nummer: 09097649