Veelgestelde vragen

Accepteren jullie creditcards?
Wij accepteren geen creditcards

Accepteren jullie VVV Cadeaubonnen?
Nee, wij accepteren geen VVV bonnen

Hebben jullie aparte dames- en/of herendagen?
Ja, de woensdag is damesdag bij ons.

Wat is de minimumleeftijd voor kinderen?
De minimum leeftijd voor een bezoek aan Sauna & Beauty Velp & Beauty Velp is 6 jaar. Personen tussen de 6 en 12 jaar mogen Sauna & Beauty Velp alleen onder begeleiding van één betalende volwassene bezoeken en zijn welkom tot 19.00 uur. Bij twijfel kan één van onze medewerkers om legitimatie vragen. Tevens moet men moet in bezit zijn van een zwemdiploma.

Hebben jullie ook bonnen voor de tweede persoon gratis?
Sauna & Beauty Velp heeft wel bonnen voor de tweede persoon gratis. Daarnaast we hebben diverse andere leuke acties en aanbiedingen. Zie voor meer informatie op onze site.

Hoe verloopt de betaling? Moeten we vooruit betalen?
Betalingen vinden plaats bij vertrek. Bij binnenkomst ontvangt u een sleutel. Via deze sleutel met nummer wordt er bij gebouden wat u bij ons gebruikt aan behandelingen, eten en drinken etc . Bij vertrek levert u uw sleutel weer in en voldoet u uw totale rekening. Betalingen van cadeaubonnen die via onze site worden besteld, dienen wel vooraf betaald te worden.

Ik ben zwanger kan ik dan de sauna in? Wat mag ik wel/niet als ik zwanger ben?
Wanneer u gezond bent en een normale zwangerschap doormaakt kunt u zonder bezwaar naar de sauna (blijven) gaan, zeker als u dit ook al voor die tijd gewend was. Wij raden de infraroodsauna echter af in verband met de diepe intensieve werking hiervan. Luister goed naar uw lichaam, als het niet prettig voelt gaat u dan de sauna uit.

Waar moet u rekening mee houden? In de eerste drie maanden van de zwangerschap raden wij af om gebruik te maken van de sauna. Het is niet verstandig een dompelbad te nemen gezien het infectiegevaar. Ook is het gebruik van andere baden waarin u kunt zitten, zwemmen of drijven, om deze reden af te raden. Om af te koelen kunt u het beste gebruik maken van een koude douche of koud waterslang. Dit is een algemene uitleg, voor persoonlijk advies verwijzen wij u naar uw huisarts. Voor behandelingen adviseren wij u contact met ons op te nemen.

Is er een kinderoppas of kinderopvang?
Wij beschikken niet over een kinderoppas of kinderopvang.

Is het mogelijk om bij jullie te lunchen of dineren?
Ja, het is mogelijk om bij Sauna & Beauty Velp te lunchen en dineren.
Is reserveren voor entree noodzakelijk?
Bij Sauna & Beauty Velp kunt u zonder reserveren terecht voor een entree. Wilt u er zeker van zijn dat u de gewenste behandeling of een arrangement kunt ondergaan, dan is reserveren noodzakelijk.

Kan ik alleen door een man/vrouw gemasseerd worden?
Het is niet mogelijk uw voorkeur hiervoor uit te spreken.

Kan ik bij jullie kolven?
Bij Sauna & Beauty Velp is het mogelijk om te kolven, geeft u dit aan bij binnenkomst. Er is een aparte ruimte om te kunnen kolven.

Kan ik een voorkeur aangeven voor het tijdstip van de behandeling?
Ja, u mag uw voorkeur aangeven. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee.

Kan ik op de dag zelf nog een behandeling reserveren?
Wilt u er zeker van zijn dat u de gewenste behandeling kunt ondergaan, dan is vooraf reserveren noodzakelijk. Maar indien beschikbaar, kunt u tijdens uw bezoek ook behandelingen (bij)boeken.

Krijg ik korting als ik met meerdere personen komt?
Nee, verder kortingen is niet mogelijk.

Kunnen wij de auto bij Sauna & Beauty Velp parkeren?
Als gast van Sauna & Beauty Velp kunt u uw auto gratis bij ons parkeren. Wij beschikken over ruime parkeerplaatsen voor de deur.
Tevens is er de mogelijkheid om op vrijdag, zaterdag of zondag de auto op de parkeerplaats naast ons pand te parkeren. Dit staat aangegeven met een blauw bord.

Kunnen wij lunchen en dineren als wij een lactose- of glutenallergie hebben?
Dit is zeker mogelijk. Wij raden u aan dit vooraf aan ons aan te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Tevens dient u dit tijdens uw verblijf aan te geven bij de bediening.

Mag ik een entreevoucher ook later inleveren dan de datum die erop staat?
Nee, het is niet mogelijk een entreevoucher te gebruiken die verlopen is.

Mag ik een PC tablet meenemen?
Nee, binnen onze sauna is het meenemen van een PC tablet, mobiele telefoon of andere elektronische apparatuur niet toegestaan.

Mag ik badkleding dragen?
Het dragen van badkleding is bij Sauna & Beauty Velp niet toegestaan. In het restaurant en de rustruimtes is het dragen van een badjas en/of handdoek verplicht!

Moet ik een bad set bij jullie huren of mag ik deze zelf meenemen?
U bent vrij om uw eigen bad set mee te nemen maar kunt dit ook bij ons huren. Badslippers zijn te koop.

Mag mijn mobiel mee naar binnen?
Het gebruik van een mobiele telefoon is alleen toegestaan in de kleedruimte.

Op welke afstand liggen de hotels van Sauna & Beauty Velp of is het mogelijk om bij Sauna & Beauty Velp zelf te overnachten?
Sauna & Beauty Velp beschikt niet over hotelfaciliteiten. In de buurt van Sauna & Beauty Velp kunt u overnachten in prachtige hotels en sfeervolle Bed & Breakfast accommodaties waarvan de meeste op nog geen 5 minuten rijden liggen. Kijk voor meer informatie bij partners.

Schrijven jullie ook een factuur uit?
Op verzoek is het mogelijk om een factuur te krijgen van uw betaling. Voor zakelijke bestellingen en reserveringen neemt u contact met ons op.

Zijn de tijden van mijn behandeling vooraf bekend?
De tijden van de behandeling(en) verneemt u van ons, via ons reserveringssysteem. Heeft u voorkeur opgegeven voor een bepaalde tijd, dan houden wij hier, indien mogelijk, rekening mee.

Zijn jullie rolstoel toegankelijk?
Nee, wij zijn niet rolstoel toegankelijk. Wij zitten in een oud herenpand. Met diverse trappen.